About

Waarom SUP stories?

Twee zeemeerminnen uit Oostende, Kim en Laure delen hun passie voor de zee, fotografie en inspirerende verhalen. Daarnaast proberen ze bewust te vertragen. Wanneer het getij en de wind het toelaten brengen ze inspirerende verhalen van diverse vrouwen met een belangrijke boodschap.
Waarom? Omdat het nodig is.

Zeemeerminnen zegt u?

Jazeker, ze bestaan echt. Ze zijn verleiding én bedreiging. Per definitie is de zeemeermin ondefiniëerbaar. Water is een magisch element en maakt ons allen gelijk.

Kim Vlaeminck is een Belgische fotografe. Ze focust op creatieve portretreeksen en reportagewerk. Als gerenommeerd fotografe verdiende ze haar sporen in de concertfotografie. Daarnaast deelt ze graag haar professionele kennis door les te geven aan gevorderde fotografieliefhebbers.
° 23/03/1984 (ram), Oostende

Laure over Kim: “Kim speelt met haar modellen al waren het personages. Haar beelden zijn een doordachte mix van realiteit en fictie waarin de persoonlijkheid van haar model centraal staat. Haar engagement om op een positieve manier de diversiteit in onze samenleving te belichten, werkt aanstekelijk. ”

Laure Martroye is een marketingstrateeg die haar expertise inzet om innovatieve samenwerkingen te realiseren. Als projectmanager Blue Economy bij POM West-Vlaanderen ontwikkelt ze onder andere een trainings lab waar mensen opgeleid worden om in de Blauwe Economie te kunnen werken. De link met de zee is een constante in haar leven.
° 23/03/1981 (ram), Oostende

Kim over Laure: “Laure heeft heel wat ervaring in conceptontwikkeling. Beiden vinden we diepgang en bewustwording in het dagelijks leven belangrijk. Het zeewater heeft ons bij elkaar gebracht. Door onze gezamenlijke interesse in cultuur en schoonheid borrelde SUP stories naar boven. We vullen elkaar aan en dat werkt zowel stimulerend als rustgevend.”